Het is mijn tweede microgolf die ik in de vuilnisbakje gooi… Maar deze keer heb ik de oplossing gevonden om mijn microgolf te bewaren .Vandaag vertel ik u exclusief de geheim…

Sans titre ff

Heden is de microgolf  onontbeerlijk ,behulpzaam en noodzakelijk voor dagelijks leven.

Twee gezinnen op 3 bezitten minimum een microgolf thuis .Ik zeg minimum want er zijn sommige  families die twee of drie microgolven thuis hebben. De families die geen microgolven hebben, zeggen: “we gebruiken geen microgolven thuis omdat golven schadelijk en gevaarlijk  zijn voor de gezondheid .Maar is dat waar of niet ? Op internet zijn er verschillende meningen over het probleem .Het is waar dat de microgolven nadelen hebben maar vandaag genieten we vooral  van de voordelen. In het verleden hadden we het vuur en  hout nodig om een het eten te bereiden .Eerste moesten we het vuur  maken en daarna  het eten …Dat nam heel veel tijd minimum twintig minuten om allebei te  beëindigen  .Bovendien bestond er  geen materiaal  om het eten zeer vlug te verwarmen wanneer men wilde .

Nu met een microgolf kan u uw maaltijd binnen 15 minuten ongeveer bereiden  en binnen 1 minuut verwarmen  .Het is zo ongelooflijk en magisch om een maaltijd zo snel  te bereiden .Waarom vertel ik u dat alles ? Wel ,ik heb helaas mijzelf ook beïnvloed  en ik heb dadelijk een microgolf gekocht .In het begin was ik zeer tevreden . Ik maakte trouwens elke week zijn onderhoud  met een ontvetter spray .En op een dag heb ik mijn schotel in de microgolf ingestoken om die te verwarmen en plotseling zie ik zoveel elektrische vonken in de microgolf  tijdens de verwarming van mijn eten ,het was indrukwekkend , ik stop onmiddellijk de microgolf. Ik probeer om de oorzaken van het probleem te vinden maar ik vond niets !

Ik was helemaal verbaasd omdat hij bijna nog nieuw was .Hij had slechts 3 maanden sinds zijn aankoop .Dan ging ik naar de winkel waar ik het gekocht had. De verkoper en de technieker hebben mij gezegd :”u hebt een slechts manipulatie gemaakt en de waarborg grijpt niet in . Uw microgolf is helemaal defect ,u kan die in de vuilnisbak gooien ” Ik nam mijn microgolf mee naar huis ,ik was helemaal boos en  drie later ,ik besloot om die  in de vuilnisbakje  te gooien  en een nieuw te kopen .

Maar 5 maanden later had ik het zelfde probleem ,deze keer besloot ik persoonlijk  om aandachtig en  minutieus binnen de microgolf na te zien .ik deed een ontdekking .

Ik zag binnen een lichte beschadigde plaat met 4  schroeven ,ik trek de 4 schroeven uit en ga ik vlug een nieuwe plaat kopen om die te vervangen  en onwaarschijnlijk en bij wonder fusioneert mijn microgolf heel goed. Geen vonken meer …De plaat was versleten wegens de reiniging en de onderhoud van de microgolf .het was zo eenvoudig maar als ik denk aan mijn microgolf dat ik gegooid heb ,ik ben ervan gewalgd…

Op een dag ontmoet ik toevallig een oude vriend die elektricien is ,omdat toeval de zaken goed maken, ik vertel hem de geschiedenis en hij zegt tegen mij dat er veel personen(90 percent) zijn die hun microgolf in de vuilnisbakje gooien wegens vonken en nochtans is het probleem niet erg. We moeten alleen deze plaat veranderen .Het is gemakkelijk om dat te doen en de plaat kost niet zoveel alleen 19 euro .Zoals wat worden we nooit beter bediend dan alleen .

Deze plaat kunt u  dat vinden bij ideecadeaueureka.fr

 

2 reacties

Plaats een reactie